2020-01-20 22 views
食完dinner當然少不了去食個糖水啦~朋友介紹食太子呢間芝麻開門, 見到menu都好多野揀,價錢又唔貴! .天氣凍所以食熱野, 揀左榴槤燉椰皇($56). 椰皇燉奶真係好香, 又好滑, 基本上我整幾多次都冇佢整得咁好的… 店家仲有offer多D椰奶比人自己加上椰皇度, 啖啖椰香味~ 而榴槤都好甜好重榴槤味, 榴槤愛好者必食!!!! . 另一個要左芒果拿破輪($54). 拿破輪好脆好松化!! 上面淋上滿滿的芒果醬 + 新鮮芒果粒!! 一啖食落去有多層享受^^.芒果粒好甜的~ 而雪糕就要左鹽味, 奶味加上海鹽味,唔會只有單一甜味! . 小店人手唔多, 大家去食時要比多D耐性. 甜品呢樣野係慢工出細貨, 店家係有心想出D好貨比客人食GE~
天氣凍所以食熱野, 揀左榴槤燉椰皇($56).
而榴槤都好甜好重榴槤味, 榴槤愛好者必食!!!!

另一個要左芒果拿破輪($54).