2020-06-18 544 views
閒日7點幾,兩位,唔洗排隊。用餐時限:90分鐘將軍澳popcorn哥間就食過好多次,今次黎到坑口站搵食,結果都係食返呢間飯堂。我的最愛,黑松露軟殼蟹意大利粉。一上桌就聞到好香黑松露味,意粉煮既時間岩岩好,唔會太腍。軟殼蟹新鮮炸得好香脆,配埋洋蔥蘑菇同埋黑松露醬汁,好味!新品,牛油果軟殼蟹意大利飯。一上桌,好大陣鹹香味😂意大利飯都做到表面柔軟,中間略帶米心,半熟既口感。牛油果食落無乜味,我估係用急凍運過黎既牛油果,不過食落都creamy,收貨啦。但係蟹肉就得少少,食落少少咸,整體不過不失。All day menu包一杯飲品:檸檬蜂蜜/黑糖薑母茶/美式咖啡叫左凍檸檬蜂蜜,非常甜,一路飲一路溝水落去飲,變相好似飲左兩杯咁😂甜得黎都飲到好香蜜糖味,不過怕甜就記得要叫少甜。餐廳雖然唔係好大,不過枱同枱之間都有空間,唔逼,中間長台用膠板分隔,私隱度又再高dd,裝修簡潔,光猛,用餐環境舒服。值得讚既係唔會因爲越開越多分店而食物質素下降,Beans係我將軍澳區既飯堂,希望佢繼續keep到呢個水準啦。
閒日7點幾,兩位,唔洗排隊。
用餐時限:90分鐘

黑松露軟殼蟹意大利粉

我的最愛,黑松露軟殼蟹意大利粉。

牛油果蟹肉意大利飯

新品,牛油果軟殼蟹意大利飯。

檸檬蜂蜜

$118 (Dinner)
黑松露軟殼蟹意大利粉