2021-03-21 1267 views
今日同朋友去和富行街,走既時候經過見到呢間睇落勁高級但價錢又好似唔算好貴,所以決定一齊食埋晚飯先走~ 因為尚早,所以唔洗位就入得。店內既座位唔算太多,每枱之間都有一定距離,坐得都好舒服。我地叫左個 Dinner set for two $498๛巴拿馬火腿伴蜜瓜蜜瓜鮮甜又多汁,配埋巴拿馬腿做開胃小食真係唔錯~  ๛ 有機凱撒沙律蔬菜新鮮,麵包粒好香脆~๛ 黑松露磨菇湯 一上枱已經聞到黑松露既飄香,好鐘意有碎磨菇既磨菇湯,口感特別好~ 磨菇湯既黑松露同磨菇味都好濃,互相配搭得好好,唔會蓋左對方既味道~ 飲完覺得唔夠喉!๛ 有機雜菜湯,飲得出誠意,好足料,煮到有少少蔬菜溶咁令到口感提升既同時又唔會太濃稠๛ 黑松露野菌手打闊條麵首先同個湯一樣,黑松露味好重好香,一上枱已經聞到。配料份量都多,啖啖野菌好滿足。闊條麵勁煙韌,加埋個汁勁creamy,超好食!๛ 炭燒法國黃油春雞成日都好怕炭燒雞既肉質會好鞋,但朋友堅持想食雞,唯有叫啦。又意外喎,呢個炭燒春雞既肉質好嫰滑,一啲都唔鞋,雖然唔係話超有肉汁,但對呢個雞己經好滿意! 配菜有薯蓉同少量西蘭花,整體份量好足,呢個價錢確物超所值!

我地叫左個 Dinner set for two $498

๛巴拿馬火腿伴蜜瓜
蜜瓜鮮甜又多汁,配埋巴拿馬腿做開胃小食真係唔錯~

๛ 有機凱撒沙律
蔬菜新鮮,麵包粒好香脆~

๛ 黑松露磨菇湯

๛ 黑松露野菌手打闊條麵

๛ 炭燒法國黃油春雞

2021-03-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 炭燒法國黃油春雞
  • 黑松露野菌手打闊條麵