北角匯太多餐廳我都想食,一星期食一間都有排食😜今晚去左呢間位於一樓既漁舍酸菜魚專家食中菜,餐廳環境好光猛,空間感十足💯店家非常細心地照顧埋客人唔食得辣既需要,推出左椰香bb鴿同胡椒豬肚雞鍋,我地今晚一次過試哂呢兩款😘椰香bb鴿: 即叫即炸既bb鴿上到枱仲熱辣辣,聞落好香椰子味,肉厚又夠juicy,好想再encore多一隻,伴碟仲有印尼蝦片,店員仲會比對膠手套你唔驚整污糟對手,非常貼心既加分位胡椒豬肚雞鍋: 用左大量紅棗同杞子調味,湯底濃郁飲多幾碗都唔口渴,個湯夠哂入味,飲湯又得,加配料打邊爐亦得,除左酸菜魚之外推介大家要試下呢個鍋😋漁川晚市小菜賣相同味道都好好,價錢又好親民,下次要試埋佢地既招牌酸菜魚先得🥰