2021-01-07 262 views
告急系列 – 四季常餐撐蘋果🍎撐肥佬黎👨🏽‍🦲仲要撐埋佢個仔👩🏽‍🦲一日一蘋果,無人厄到我🤓------------------------------環境: 全埸30-40個座位一後茶餐廳格局,分卡位同方枱整潔程度做唔錯,限聚措施亦都做足👍🏽------------------------------食物: 常餐-四季茄牛通配炒蛋+多士($48)茄牛通 – 味道偏咸🧂蕃茄香味稍弱茄膏感覺好重,眼見都有唔小新鮮蕃茄🍅整體味道適合重口味既朋友😆牛肉係新鮮牛肉,無多加調味,份量稍小多士 – 烘得非常好,外脆內軟🍞係小編食過多士入面,口感排名好高🤤多返小小牛油🧈或者係蒜蓉牛油就無敵炒蛋 – 滑身唔油膩,有水準🥚對比價錢,整體份量稍小😖------------------------------服務: 一般茶餐廳水準發揮不過不失,唔會無禮貌,亦無特別😃------------------------------環境: 6.5/10食物: 6/10服務: 5/10地址: 中環德輔道中88號地舖人均消費: $50 - $100
告急系列 – 四季常餐
撐蘋果🍎撐肥佬黎👨🏽‍🦲仲要撐埋佢個仔👩🏽‍🦲
一日一蘋果,無人厄到我🤓
環境: 全埸30-40個座位
一後茶餐廳格局,分卡位同方枱
整潔程度做唔錯,限聚措施亦都做足👍🏽
食物: 常餐-四季茄牛通配炒蛋+多士($48)

茄牛通 – 味道偏咸🧂蕃茄香味稍弱
茄膏感覺好重,眼見都有唔小新鮮蕃茄🍅
整體味道適合重口味既朋友😆
牛肉係新鮮牛肉,無多加調味,份量稍小

多士 – 烘得非常好,外脆內軟🍞
係小編食過多士入面,口感排名好高🤤
多返小小牛油🧈或者係蒜蓉牛油就無敵

炒蛋 – 滑身唔油膩,有水準🥚
對比價錢,整體份量稍小😖
服務: 一般茶餐廳水準發揮
不過不失,唔會無禮貌,亦無特別😃

環境: 6.5/10
食物: 6/10