2021-12-25 41 views
今次第一次嚟,朋友話這間的生蠔抵食又好食,不過我今日唔打算食蠔,我食set lunch,因為仲要趕住去做嘢。今日set lunch我鐡板大蝦伴魚柳薯菜、熱檸茶,餐湯唔知係乜湯,不過幾好味,塊麵包好香香菜味,鬆軟,好正👍🏻主菜👉🏻鐡板大蝦伴魚柳薯菜、黑椒汁大蝦其實只係中蝦咁大,味道只係咸咸地,肉地係硬,因為油炸所以有啲油。魚柳肉好軟,冇乜味,只係靠點黑椒汁帶返啲味出嚟,黑椒汁好咸冇乜黑椒味。薯菜係炸薯角+椰菜,炸薯角好味不過得幾粒。椰菜唔掂,好淋⋯太淋😟熱檸茶一嚟到我真係唔知點講!!有barcode!!😨首先,個檸檬係咪開箱後冇洗過直接切片用?!咁即係⋯唔通要同自己講出街食嘢就預咗污糟?!我同侍應講,她都好好即刻換過一杯。甜品係朱古力蛋糕仔,不過食咗唔記得影相😅整體可以唔再去都冇損失,不過我都會比次機會佢,下次再嚟。

主菜👉🏻鐡板大蝦伴魚柳薯菜、黑椒汁

甜品係朱古力蛋糕仔,不過食咗唔記得影相😅

整體可以唔再去都冇損失,不過我都會比次機會佢,下次再嚟。
2021-12-20
$100 (Lunch)