2022-10-05 232 views
💁🏻‍♀ 係網上無意中見到呢間專做日式弁當的小店,專程去試下,呢間小店2020年開,所有弁當都係即叫即整,嚴選北海道米,店員話個弁當盒係日本製,全部都係可回收的物料,好環保♻️► 🍱塭燒三文魚弁當 $73鹽燒三文魚油豐富,軟嫩多汁,酥脆魚皮下係厚實魚肉再加上炸魚一塊,結合就係一個豐盛嘅魚盛🤩三文魚選用刺身級三文魚,食落好有三文魚油香。►🍱手作和牛漢堡扒弁當 $98漢堡扒由大廚親自手打,漢堡扒經手打🤾‍♂️後過變得鬆軟多汁,淋上洋蔥肉碎煮的茄汁🍅,份量唔小啖啖肉之餘,配埋有味素的北海道米飯,食唔停口😆〠總結 ▁ ▂ ▃ ☻ 4.9/5 食到一種自家製溫馨的感覺,食完又飽又溫暖🥰

► 🍱塭燒三文魚弁當 $73

►🍱手作和牛漢堡扒弁當 $98

〠總結 ▁ ▂ ▃ ☻ 4.9/5
食到一種自家製溫馨的感覺,食完又飽又溫暖🥰
TakeAway