2012-07-24
兩年幾前新開食過一次,果陣無咁多款式早兩日約咗朋友係坑口食飯,就去揀咗呢間,行去排隊拎飛,明明星期六但唔多人有位都唔俾人入?有個男人嘈啦我地無理,佢俾咗張飛同我地講因為「解魚祭』要等十分鐘同朋友都呆咗呆,跟住就見有人捧住一條大魚出壽司bar好快入咗去,見到個menu,都多咗好多野食,好似夜晚有set其實都好挺我地嗌咗個刺身芝麻醬冷麵set$100左右(有一個鵝肝蒸蛋同miso soup同包一杯餐茶)、吉烈朱排拉麵$5x(地獄湯底)、加幾件壽司,佢係逐件計價錢實惠,再飲咗個oreo特飲$26杯,上面係佢招牌雪糕。芝麻醬冷麵真係好好味,可惜佢唔可以散叫,因為我見menu入面飯同麵價錢都唔係貴,都係$5x~6x,但為咗呢個冷麵我地要食最貴嘅set,希望佢遲下可以有散叫!果日係星期六,唔係話好多人,佢排隊嘅時候,已經俾咗張紙我地點野,一坐底又問我地點好未,我地為咗個冷麵都研究咗一輪,不過啲野都幾快到,服務都可以嘅,雖然加水唔密,不過你一講佢地都即刻幫你總拮黎講,佢真係比以前平,食完都好飽,埋單$240,每人都係$120
有位都唔俾人入?有個男人嘈啦
我地無理,佢俾咗張飛同我地講因為「解魚祭』要等十分鐘
同朋友都呆咗呆,跟住就見有人捧住一條大魚出壽司bar
一坐底又問我地點好未,我地為咗個冷麵都研究咗一輪,
Other Info. :
佢同另一間餐廳misocool好似,不過一個賣yougurt,一個賣北海道雪糕