2023-08-07
香港天氣熱到不得之了,同朋友行逛完想搵間餐廳休息吓傾吓偈,search OpenRice 就決定試試呢間《Pastime》。✅店舖環境寬敞乾淨企理,俾人好舒服舒適嘅感覺。✅服務態度一流,加一服務費係第一次咁情願俾😂兩個人叫咗兩個lunch:意式蕃茄帶子海鮮扁意大利粉+全日早餐+兩隻生蠔(產地:南非+法國)+泡沫咖啡+漸層咖啡+餐湯(跟餐)講吓幾款食物:🩵意式蕃茄帶子海鮮扁意大利粉:個名已經講晒有咩材料,睇相都會見到☺️✅蕃茄醬唔係買返嚟嘅蕃茄醬,唔會過酸/甜,總之就岩我口味❎帶子質地有啲實的的🩵all day breakfast:個名已經講晒有咩材料,睇相都會見到☺️✅外貌協會會長嘅我:「外貌真係好吸引」,同平時食開嘅all day breakfast 色水唔同😂✅兩件細件厚多士,正🫶🏻✅個人喜好:好like有煙三文魚✅唔馬虎,咩意思呢…就係從杯粟米就睇得出😆唔係出曬水嘅粟米粒🥴🤷🏻♀️款式相對較少🩵生蠔:✅抵食!✅鮮甜爽口!✅外賣協會會長:「只係兩隻生蠔,但都有擺過盤👍🏻」🩵飲品:🤷🏻♀️冇咩特別 真 真係冇咩特別(btw個杯好靚😂)🩵餐湯:❎比較水同冇咩味大推嘅地方係:💥超好嘅服務態度
✅店舖環境寬敞乾淨企理,俾人好舒服舒適嘅感覺。
✅服務態度一流,加一服務費係第一次咁情願俾😂
講吓幾款食物:
✅蕃茄醬唔係買返嚟嘅蕃茄醬,唔會過酸/甜,總之就岩我口味
❎帶子質地有啲實的的
✅兩件細件厚多士,正🫶🏻
✅個人喜好:好like有煙三文魚
🤷🏻♀️款式相對較少
🩵生蠔:
✅抵食!
✅鮮甜爽口!
✅外賣協會會長:「只係兩隻生蠔,但都有擺過盤👍🏻」
🩵飲品:
🤷🏻♀️冇咩特別 真 真係冇咩特別(btw個杯好靚😂)
🩵餐湯:
❎比較水同冇咩味