2019-02-25 463 views
上個星期六終於黎到食😁 自從女友同佢啲朋友食過之後,成日都話要同我黎食,呢一晚,就算下著雨都來⋯⋯不過,都係睇過雨勢係唔大先唔改😅😅未夠六點半就到咗,暫時包咗場😆 一入去,已感覺店員好有禮貌,讚👍🏼 環境亦唔錯,播嘅歌亦好啱聽,所以感覺好好😌 不過始終係小店,枱與枱唔算寬闊😅 所以,我倆都鐘意食早飯,小人點,靜點,舒服點😁✌🏼女友叫翻佢上次食個個好味焗飯,三文魚牛油果焗飯,我就揀咗帶子墨魚汁意粉,加$40變餐,有湯、沙律、飲品😊湯到了,靚👍🏼 好味😋👍🏼 但如果熱翻啲仲正! 沙律又到 又靚👍🏼 又好味😋👍🏼 見到呢個沙律,呢個set加$40真係值得加 😃👍🏼三文魚牛油果焗飯到!唔怪得女友食完又再食,又真係幾好味喎 😋😋  感覺又健康😁😁  但若果肯放棄一啲已變黑嘅牛油果唔放落去,咁就perfect 嘞😏😏我個野菜帶子墨魚汁麵都到⋯⋯😮😮點解咁嘅,咁湯嘅🤨 真係失望! 講緊都收$138㗎⋯⋯😕 但,好彩食落個味道都ok,但下次一定唔會再叫囉😤

加40蚊有湯,沙律,飲品!  - 南瓜湯
加40蚊有湯,沙律,飲品!  - 沙律

三文魚牛油果焗飯

野菜帶子墨魚汁麵

2019-02-23
$132.5 (Dinner)
Dining Offer
Voucher