想搵個好gei 環境食lunch 所以決定試吓哩間la! 入面d 環境真係好正,燈光暗暗地,枱與枱之間隔得好開,講野大聲少少都唔怕隔離聽到 佢地d service 真係幾好,一座埋去就會有侍應攞個好大既黑板menu棟係到比你揀要咩什餐 好攪笑未見過d 餐廰係咁ga!!! 不過個set lunch 都幾貴,最平 $45最貴到六十幾七十幾都有,我最終揀左最平果個鮮茄雞柳長通粉配西式湯同餐茶, 最好味係個蒜蓉多士浸落d 西式忌廉湯到簡直一流 鮮茄雞柳長通粉,哩個好唔得d 味怪怪的個賣相就好吸引d 餐茶唔好飲,我覺得最好味都係餐前gei 蒜蓉包同湯,主菜就好唔掂,可能第二款主菜會好d 掛??? 不過我下次唔會考慮再去,因為lunch 黎講我覺得貴又唔係好好食!
想搵個好gei 環境食lunch 所以決定試吓哩間la!

最好味係個蒜蓉多士浸落d 西式忌廉湯到簡直一流

鮮茄雞柳長通粉,哩個好唔得d 味怪怪的個賣相就好吸引

$45 (Lunch)