2008-12-14 10 views
我地一行六人係星期日去食, 因為一早訂位, 所以坐vip房, 實質係廚房附近, 雖然嘈d不過又無咩油煙, 同埋係用個鐘叫人入黎, 一開始我地就比左松屋丫友哥將卡片就有野送(第一張相個d), 一人一個木瓜沙律, 一大碟炒蜆, 蝦天婦羅同埋甜品, 個碟炒蜆d味幾好不過勁多沙仲有石仔=.=個蝦天婦羅應該係係竹屋拎個黎, 個粉厚左少少, 都係松屋好食d不過拎到過黎仲熱仲脆仲一人一隻算係咁啦!~(第二張相)我地覺得最好食係明爐烏頭, 條魚好肥美又夠味, 同埋炸蝦餅都好正, 呢2樣我地都有encore個粟米南瓜餅同埋冬陰公都幾好味, 我食左2舊同飲左3小碗, 另外有一個烤魷魚都幾好味不過無影到(第三張相)個d都ok!~個咖哩蝦麻麻一大碟汁加2隻蝦無咩咖哩味, 蜜糖雞翼無咩特別, 羊排就因為我唔食羊所以我唔知,不過我朋友話ok, 豬頸肉都係一般貨色(第四張相)個d唔好味, d串燒乾爭爭硬都死, 唔講以為食緊牛肉乾, 個隻燒雞d肉"口鞋"都食, 連雞脾都"口鞋", 另外個柚子沙律, 佢加左d唔知咩燈色一粒粒, 可能我食唔慣d味好怪!~~其實我地仲叫左好多野食不能盡錄, 例如: 飛天炒通茶(ok), 肉
其實我地仲叫左好多野食不能盡錄, 例如: 飛天炒通茶(ok), 肉碎生菜包(ok), 魚餅, 綠咖哩(太甜).....................
仲有d金吉檸檬好飲過松屋, 青檸梳打, 珍多冰同龍眼冰都幾好
同埋d服務幾好!~~
咁既價錢算係咁啦!~食多幾條烏頭就回本!~
(送)木瓜沙律 炒蜆 蝦天婦羅 甜品
正 明爐烏頭 炸蝦餅 粟米南瓜餅 冬陰公