2020-03-16
好耐無係Yoho 食飯,仲要係平日夜晚七點幾到都幾full 下匯豐卡有幾款優惠set~我地一行三人就叫左個貴d 二人set 再加個拼盤同甜品set 包餐湯,當日係忌廉粟米湯,好多粟米,只係鹹左少少,但都可接受沙律依度又係食三分一,成日食完先記得影相菜都爽,不過不失,個汁係put aside 做法幾好,唔駛逼人食沙律醬主角出場,prime new york 牛扒,落單時侍應問幾成熟,我地話七成,佢話落五成,因為鐵板上會變七成,好彩聽佢講,最後鐵板其實約八成,好彩無落七成,下次鐵板應該落三成都ok牛味都濃,中心都嫩,唔會太多筋位,三人食岩岩好,反而龍蝦尾就真係小家左d,太細~~兩個人都係一人一邊邊一小啖甘,,,之後到拼盤,全部都熱辣辣~~ribs 夠入味,雞調味又係岩岩好,肉質又唔鞋,唔錯,薯條係偏淋身,唔算脆意粉份量其實都夠三人食,而且個汁又係好夠味,蕃茄味夠濃~~意粉唔會易斷~~好食最後等左好耐既甜品上啦,下面係朱古力蛋糕,中間係雪糕,上面係cream整體偏甜,好彩朱古力夠濃,都幾夾,唔會死甜,唔錯,但食完會好滯
七點幾到都幾full 下
匯豐卡有幾款優惠set~
我地一行三人就叫左個貴d 二人set 再加個拼盤同甜品
沙律依度又係食三分一,成日食完先記得影相
之後到拼盤,全部都熱辣辣~~