2017-01-20 740 views
😡😡😡😤😤😤今晚19/1/2017去富臨洒樓食團年飯,入到洒樓已經覺得唔對路,成間洒樓有大半空枱!😥點知食到一肚氣,一個穿紅衫短髮中年女服務員態度超差,對食客呼呼喝喝(應該係洒樓內唔夠人手,將怨氣轉到食客身上)😡;之後我媽媽好客氣問佢少少嘢,佢就非常無禮貌(呼呼喝喝)回應我們,當時我全家都激到爆(立即還拖鬧爆佢),但佢態度變本加厲,我們立即向部長投訴,最後佢全晚被安排清枱及set抬,再無serv.其他客人😡!我來食嘢但要受人氣,係咩世界吖😤!一間食市內食物當然重要,但服務員服務態度亦相當緊要,你哋洒樓食物整得有多好食,但只要有其他問題已經令食客不再光顧!🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️請洒樓管理層留意一下,如該員工不適合做樓面(受唔到壓力),就應調職做後勤位置!😩最後希望貴公司生意興隆!😅
😡😡😡😤😤😤
2017-01-19