2023-10-22
發覺呢排好似好耐都冇飲過酒,呢日就約埋個朋友一齊去到尖沙咀食晚飯同埋飲酒,順便可以傾下心事。呢排去酒吧有好多萬聖節嘅裝飾,好有氣氛。 餐牌選擇唔算多,所以都好快可以揀到想食嘅嘢。 Spice Prawn Linguini($95):我一向都好鍾意蝦意粉,所以我諗都唔洗咁就揀左,呢度嘅蝦爽口彈牙,而且有蝦味,蝦都有好多隻,偏意粉軟硬度適中,而且調味亦都好惹味。 Cheese Burger($105):切開左個漢堡同朋友一人一半,牛肉帶有粉嫩顏色,而且好juicy,漢堡好厚身,而且牛味濃郁,芝士溶化左,非常惹味,蔬菜同蕃茄亦都很清新,配上大量薯條,係粗身薯條,薯味濃郁。 Chicken Wings Combo($145):飲酒都會想叫啲佐酒小食,我同朋友都好鍾意食雞翼,呢個Combo雞翼非常多,有12隻,三款口味;有蒜蓉辣椒味,蒜蓉同辣椒非常香口;炸雞翼炸得很香脆;滷水雞翼,雞翼好嫩滑,滷水入哂味。 Peach Paradise($115):桃味Hoegaarden本身都好鍾意飲,白啤帶有桃嘅香氣,而且好大杯,好抵飲,賣相都好吸睛。 Shirley Temple($75):呢個係無酒精飲品
餐牌選擇唔算多,所以都好快可以揀到想食嘅嘢。
Spice Prawn Linguini($95):
Cheese Burger($105):
Chicken Wings Combo($145):
Peach Paradise($115):
Shirley Temple($75):
呢個係無酒精飲品,不過賣相都好靚,好有酒嘅感覺,主要係石榴糖漿組成,甜度適中。
呢度係酒吧,不過野食亦都好高質,唔係淨係適合飲野,吃晚飯都好適合。
順便講一講,呢度職員服務態度都幾好,笑容亦非常好,又有禮貌。