2021-03-31 561 views
終於試到呢間餐廳,味道正常,一般西餐廳水準,前菜主菜都幾好,我揀咗三道菜嘅set lunch,前菜嘅煎帶子夠彈牙無腥味,主菜嘅三文治有驚喜喎,個包唔係普通麵包,係類似丹麥麵包嗰款嘅酥軟口感,不過夾響入面嘅羽衣甘藍就勁多油,因為舊雞肉太油,啲菜好似浸住咗啲油咁,但舊雞肉其實好好食嘅,唔鞋口。佢哋地方比較細,數埋10張枱都無,但服務真係唔錯,上至經理下至服務員,個個好有禮貌,坐低就會問您要唔要飲品先或者水,就算凍水暖水熱水,佢哋都記得,我自己係要熱水,佢哋每次都會加番熱水俾我。最後雖然好飽食唔哂,但都加咗88蚊食埋個甜品,我揀咗個卜卜甜品,入面有啲酸酸哋嘅乳酪,再夾埋啲好似檸檬泡沫咁,幾開胃消滯

Type of Meal
Lunch