2023-11-25 1816 views
呢間真係我食過最難食嘅米線手機scan QR code 落單,界面都user friendly 幾方便,今日第一次嚟就試咗大家都讚嘅魚肉春卷,另外仲加咗個炸醬~湯底揀雲南酸辣3小米線嚟到後見到個湯底好稀已經覺得怪怪地,再飲一啖,一入口就酸到好似個廚師係咪錯手倒多咗啲醋🤔好啦下一啖試米線,都無乜特別,唔會淥到太生食唔到。再下一啖食啲餸,我個頭附近即刻出現好多直升機!!!伏伏伏伏伏!!!!!!魚肉春卷啲皮好硬,似係翻炸再翻炸,浸多陣啲湯都食唔到炸醬啲肉好梅,一patpat咁,勁重茄汁味,食落口感同味道都好怪隨碗奉上嘅腐皮更加係未淥熟,好乾好硬,好難𡁻凍奶茶方面,茶底唔香,似係一杯加咗色素同糖水嘅奶,我都無乜期待會好飲了。原本諗住頂硬上食埋佢,點知越食越口渴,好多味精,飲極水都勁口渴,真係好失望,嗱嗱臨食埋啲春卷同腐皮就走人,寧願餓住個肚都唔想再食
呢間真係我食過最難食嘅米線

好啦下一啖試米線,都無乜特別,唔會淥到太生食唔到。

魚肉春卷啲皮好硬,似係翻炸再翻炸,浸多陣啲湯都食唔到

隨碗奉上嘅腐皮更加係未淥熟,好乾好硬,好難𡁻

魚肉春卷炸醬雲南酸辣
2023-11-24
$63 (Lunch)