天氣寒冷,食雞煲是常識吧!Ss唔係食辣之人,所以揀咗微辣,但真係微辣到感覺唔到。其實已經冇揀bb辣㗎喇!下次至少要食小辣。二人行揀咗例牌,其實份量足以四人份量,$148真係抵食。雞件新鮮,價錢合理,冇醬油茶芥,唔怪得咁多人排隊食,抵佢咁旺場嘅!打邊爐一定食肥牛啦!驟眼望好似好靚仔,食落就發覺好細塊。初頭以為一兩塊係咁,點知成碟都係咁。切到咁細塊,口感固然係冇。。。Ss寧願佢切大塊啲,食得過癮啲。肥牛係新鮮,肉味夠,唯刀功大大扣分。蠔係冰鮮嘅,初初諗住唔係新鮮,點知唔係WO~鮮甜好食,性價比高。牛肚有D羶,唔太啱口味~~不過D到D侍應服務好好,食物質素CP值高,可以再嚟幫襯!

天氣寒冷,食雞煲是常識吧!
牛肚有D羶,唔太啱口味~~

不過D到D侍應服務好好,食物質素CP值高,可以再嚟幫襯!
2016-01-09
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)