2022-11-19 964 views
首次在香港食鐵板燒!朋友推介尼間食午餐座位唔多!只有12個位!有兩個師傅一個服務員!而當日都滿座!有walk in客都冇位!我哋一行四人叫咗兩個個單人餐好似再加一個二人餐share一齊食!二人餐有龍蝦🦞!雖然唔太大隻不過四人都可以分到兩嚿!海鮮都算新鮮!個湯好好味唯獨最後炒芽菜太生份量唔太多!如果炒飯可以多返啲就比較好!甜品只有咖啡或紅豆雪糕選擇選擇太少!因唔食紅豆🫘只可以選咖啡咖啡都只係在身後咖啡機沖!個女服務員服務態度好好👍🏻值得一讚不過師傅就太少說話令到我哋有啲尷尬!好似佢會放啲鹽在碟旁邊!佢又冇講!佢放咗塊方包在碟上我哋又唔知是否攞埋嚟食⁉️其實我都唔太鍾意一路食一路同師傅對話但基本講解系需要!
首次在香港食鐵板燒!朋友推介尼間食午餐
我哋一行四人叫咗兩個個單人餐好似再加一個二人餐
唯獨最後炒芽菜太生
選擇太少!因唔食紅豆🫘只可以選咖啡
咖啡都只係在身後咖啡機沖!

個女服務員服務態度好好👍🏻值得一讚
但基本講解系需要!