2013-03-13 74 views
我同媽媽去食下午茶,跟住就比左二人桌我地 但因為張台太細又見到下午時間唔多人仲有好多桌 所以我媽媽要求轉大啲果張四人桌 個店員即刻黑哂面!!唔耐煩咁!! 同開頭笑哂口好有禮拜帶我地入去完全唔同!!😨 我地係黎食野 唔黎黎睇面色!!😡宜家咩事啊?!明明有其他人都係二人坐四位 再加上又唔係無位 真係痴線架咼。跟住仲未夠 收錢果個人好似好趕咁 但明明就好少人客😑態度又差!!!😡跟住都仲未夠 我第二日再黎過 又係下午茶時間 入到去又同樣既事情發生 不過今次仲衰!!係唔比我地轉四人桌 問啲店員十問九唔應 我媽媽問左幾次都唔應!!!整係指住張二人桌 佢係咪耳朵有問題定我地語言有問題?!😡😡😡之後我地坐抵之後 見到人地二人都可以坐四 又仲有咁多位 所以咪問多次囉 後來個店員話唔得咼 但請問有咩唔得呢😅有咪無位其他人得 就整係我地唔得 又話要問下老闆咼 咁點解其他又得 唔通佢地個個都要問下老闆先坐得?!咁請問啲店員有咩用??!!😡😡😡真係奇怪 果到個個店員都係咁 究竟係咪老闆教到佢地咁?!要佢地咁做?!😡😡最後,我一定以後唔會黎食野 因為我唔想要黎睇人面色 食都唔安樂!!😡😡見到都想反胃!!!😤😤😤
2013-03-11
Type of Meal