(Non-member)
2007-08-08 6 views
位於尖沙咀遊客區, 但態度奇差, 晚上10時人流不算多, 但落單阿姐態度超勁差, 唔耐煩! 叫雙拼飯時自把自為認定客人要一碟(我又留意唔到一碟比一碗貴) 近日更在餐牌角落處鬼祟貼了一張「燒味加一蚊」(老闆解釋近日燒味貴左)食物質素一般, 不算超好味, 飲品亦一般朋友叫常餐, 25蚊, 選了常餐入面的叉燒意, 居然都要加一蚊! 一個餐寫幾多就幾多錢架啦, 有咩理由加一蚊呀!賣單時發現將單貴左一蚊, 找老闆問, 老闆又唔理我地, 叫左一個阿銀的阿姐來, 阿銀姐超級寸, 「加一蚊囉, 寫左囉!」「係呀, 一碟係貴d架」「飲品? 無架, 係無餐呀!」「咩條數點計呀?我唔識計呀!」(咁請問阿銀姐你學咩人做樓面呀?)最後同老闆投訴時, 阿銀姐唔忿氣, 走前來大大姐「咩事呀而家? 我咩聲都無出...」咁樣的雙拼飯+服務態度, 食左45, 值唔值, 自己諗! 太興燒味好你100倍呀!

食物質素一般, 不算超好味, 飲品亦一般