呢日平安夜,想食好啲,又受政府限聚令影響,又懶得煮,就上網search下有冇外賣邊爐食,點知比我搵到呢間!喺平安夜前一日就落左訂了!我whatsapp佢地查詢有關套餐、收費、menu等,對方都超有禮貌同耐性咁逐一回答。非常值得一讚!準時送到食物之後,一打開,眼睛一亮,2-3人套餐包括有以下食物:醬料芫荽皮蛋湯底兩大碗超多料,有粟米、皮蛋、豆腐、白菜、芫荽、大葱等,非常鮮甜自製四寶餃 (魚皮餃、水餃、雲吞及韭菜餃)全部都非常好食同新鮮,皮薄多料手打四寶丸(蝦丸、墨魚丸、鯪魚球、豬肉丸)全部都超彈牙,好好食響鈴及炸魚皮好脆好好食!嘩鬼蝦條 油炸鬼入面包蝦滑,上面再放魚子粒,第一次食,好好食!超特別!水上漂漂腐皮包住墨魚滑及魚子粒,都好特別!第一次食,好好食!推介!田園雜菜有四款時菜,菜心、生菜、小唐菜及油麥菜新鮮!安格斯肥牛及西班牙黑豚肉呢碟牛同豬都超好食,肥瘦均勻!加購了$118 墨魚超級新鮮,份量又多,好爽脆,推薦!最後重點黎啦!包括有蟹、白鱔、海中蝦、蜆、桂花蚌、貴妃蚌等,全部海鮮都超級新鮮!係非常新鮮!鮑魚同蜆,係明顯見到佢地識郁!呢餐足料海鮮火鍋真係非常滿足!另外仲有2個烏冬冇影

醬料

芫荽皮蛋湯底兩大碗
超多料,有粟米、皮蛋、豆腐、白菜、芫荽、大葱等,非常鮮甜

自製四寶餃 (魚皮餃、水餃、雲吞及韭菜餃)
全部都非常好食同新鮮,皮薄多料

手打四寶丸(蝦丸、墨魚丸、鯪魚球、豬肉丸)
全部都超彈牙,好好食

響鈴及炸魚皮
好脆好好食!

嘩鬼蝦條

水上漂漂

腐皮包住墨魚滑及魚子粒,都好特別!
第一次食,好好食!推介!

田園雜菜
有四款時菜,菜心、生菜、小唐菜及油麥菜
新鮮!

安格斯肥牛及西班牙黑豚肉

呢碟牛同豬都超好食,肥瘦均勻!

加購了$118 墨魚

超級新鮮,份量又多,好爽脆,推薦!

最後重點黎啦!

係非常新鮮!鮑魚同蜆,係明顯見到佢地識郁!
呢餐足料海鮮火鍋真係非常滿足!另外仲有2個烏冬冇影到!呢餐實在大滿足!我必定會再幫襯!推薦大家一試!
Delivery
  • 水上漂漂