2018-07-15 245 views
今次不是評論食物質素,主要是想講講他們的服務態度。由於公司在上環,所以平時也常常幫襯上環呢間白熊咖喱。今天星期日由於公司加班,下午放工後打算食番一個咖喱飯。當時下午2:30,店內只有4-5枱客,其餘都是吉枱,我一個人入到去找了一張卡位坐下,正想叫食物時,一位侍應要求我去角落的一個單人位,我跟住同侍應講,你有十幾張吉枱,根本無人,我可唔可以坐得舒服啲唔轉位?侍應跟著竟然話公司規矩,唔好意思。我想講,今時今日咁既服務態度點得架!如果是繁忙時間,我完全理解。但係餐廳根本無人那些規矩又是否需要一成不變?點都好,平常我每星期最少都會光顧一次,但今日開始,我諗我以後都唔會去,你大把卡位留番喺度。
今次不是評論食物質素,主要是想講講他們的服務態度。