2019-12-27
第一次食係尼到見到天晉有間日本放題一定吾會差點知食物一般 前後枱都有d逼我地就訂座有兩個小朋友入座個陣冇聽到佢話小朋友洗唔洗比錢我地坐低左之後就問大d個個洗唔洗比一個員工睇完話要之後佢搵第二個員工黎睇多次就話唔洗之後兩個都話吾洗.聽到佢地係到笑住講邊度夠140呀.咁我地就話咁好140以下唔洗錢..到比錢個陣個呀姐就話4大1細咁我地就好奇話e..岩岩你同事又話唔洗比?佢就話一米高 咁個小朋友岩岩就系樂園度完高得95 咁佢就叫小朋友出去度 咁我地話算啦 行黎行去比錢咪比錢囉又唔係冇錢比 之後佢就話去改單 之後再黎多個肥呀姐大大聲同我地講野 係咁叫小朋友出去度高 玩咩而家錢又唔係比唔起真係嚇親d小朋友態度極差仲要係我地面前大嗌叫個個話小朋友唔洗比錢個員工幫我地比 真係好肉酸..比完錢我地行出去度高個小朋友好成功由95cm變左115cm 我都好成功長高了 我地都算 個兩個呀姐仲係咁鬧個員工 我地都同佢講 比錢真係冇問題 做咩要鬧個員工 佢地話唔洗我地比 話系到教緊佢做野 態度真係極差 食物落枱時候已經好差張枱無位佢求其擺係小朋友前面既枱邊😑都已經冇出聲 人頭3百幾蚊無問題 不過受氣就好唔抵囉
點知食物一般 前後枱都有d逼
我地就訂座有兩個小朋友
入座個陣冇聽到佢話小朋友洗唔洗比錢
我地坐低左之後就問大d個個洗唔洗比
一個員工睇完話要之後佢搵第二個員工黎睇多次就話唔洗之後兩個都話吾洗.聽到佢地係到笑住講邊度夠140呀.咁我地就話咁好140以下唔洗錢..到比錢個陣個呀姐就話4大1細咁我地就好奇話e..岩岩你同事又話唔洗比?佢就話一米高 咁個小朋友岩岩就系樂園度完高得95 咁佢就叫小朋友出去度 咁我地話算啦 行黎行去比錢咪比錢囉又唔係冇錢比 之後佢就話去改單 之後再黎多個肥呀姐大大聲同我地講野 係咁叫小朋友出去度高 玩咩而家錢又唔係比唔起真係嚇親d小朋友態度極差仲要係我地面前大嗌叫個個話小朋友唔洗比錢個員工幫我地比 真係好肉酸..比完錢我地行出去度高個小朋友好成功由95cm變左115cm 我都好成功長高了 我地都算 個兩個呀姐仲係咁鬧個員工 我地都同佢講 比錢真係冇問題 做咩要鬧個員工 佢地話唔洗我地比 話系到教緊佢做野 態度真係極差 食物落枱時候已經好差張枱無位佢求其擺係小朋友前面既枱邊😑都已經冇出聲 人頭3百幾蚊無問題 不過受氣就好唔抵囉 野食又吾係話好食