2019-03-21
之前經openrice book 枱,book 7點半有9折,book 8點有 25 asia miles。不過book枱主要原因係驚太多人。最後因為遲咗收工,8點先去到,但成場得1張枱有人,心諗原來唔洗book嘅。不過都順個便問一問會唔會有9折啦~問個侍應,佢就話你遲咗到,唔會有9折,咁我問咁25 asia miles係咪都無。佢答唔到我,搵貌似老闆娘嚟。我就重覆問題,佢就好似好嬲咁“你而家遲到呀~book咗7點半8點先嚟,遲到呀你,唔會有㗎”。我再問asia miles 事宜,佢仲繼續嬲爆爆咁話“都唔係我哋公司,唔關我哋事,呢d你問番佢哋,總之你遲到唔會有9折!!!“ 。。。。遲到係我唔啱,但你哋本身都唔full,我亦無要求你一定要俾9折我,查詢下啫,唔洗咁惡嘛。。。最後叫咗沙律同個飯,味道係ok 嘅。不過咁嘅服務態度真係唔會再去囉。
不過都順個便問一問會唔會有9折啦~