2018-03-18 304 views
今日八點鐘,同二個朋友一齊過嚟食晚餐,因為見到鋪頭裝修OK嘅,點知坐低係揀好食咩,去點餐先至發現勁差,係服務態度勁差,落單已經好似催命符咁樣黑晒面,都唔緊要,明明九點半last order,八點鐘已經好似個個想收工咁,叫咗二個河粉,三杯嘢飲,開始食,佢哋成班已經坐咗喺度望住我地食,然後有一下同落單嗰個對望,先至發現其中頭先落單個員工啤住我哋,咁樣食嘢好大壓力又好辛苦,明明睇到佢收十點,我哋八點鐘入去,好差好差我未食過一間野可以咁差,然後又有幾個人走咗入嚟大概六個人到跟住之後,佢哋都應該已經同廚房玩,又有六個,唉,其實咁趕住收工,應該要改善下啲制度,而唔係發洩落客人身上,況且我地都唔係遲入嚟,正常時間,亦都食得好快,唔會再幫襯第二次亦都呼籲各位唔使幫襯,我係食到一肚火,因為食完成餐不斷比班黑面員工係咁啤,⬇️⬇️就好似最後嗰張相咁樣坐咗係我哋後面不停望住我地食,本身我都想姐埋個女人個樣,但係賣單嘅時候令到我真係想公開佢個樣俾大家睇,我真係好嬲,俾錢一句多謝都冇唔緊要,找錢係定落張枱,仲要個面黑到爆,我哋幾個朋友已經不斷喺度講,我哋究竟做錯咗啲乜嘢,然後我哋即刻上OpenRice check返呢間野,原來超多差評,全部都係話態度超差
2018-03-18
Type of Meal