(Non-member)
2007-04-14 13 views
到這裡dinner,食物叫做ok啦。價錢都合理。每人都係夾100蚊多d,食得好包添。1.雞翼幾好味2.roast beef叫7成,但似係9成熟,肉好鞋3.叫左個xx pie同寬條面的材料基本上一樣,都係芝士,肉碎,薯容,只係pie無寬條面而已。所以食完覺得好漏。4.burger算不錯,漢堡扒幾好味,薯條亦夠大條。可惜服務態度一般,唔知果度係咪黑得滯既關係,我地舉高晒手都無侍應行埋黎serve,上層既客人只有兩,三台,並唔係忙,有個waiter仲掛住望住大電視睇波,有無搞錯。而且個個waiter都比較冷漠,笑容欠奉,或者佢地做慣外國人生意,對住我地d本地人就......切餅費亦好貴,要100蚊,呀部長話間間都咁上下架喎,解釋果陣都係木無表情,語氣帶點不屑,我地最後都無係果度切餅。講到個view嘛,book台時話上層係海景view,落地玻璃。去到發覺個海景view只係望到少少海,因為幾乎比路上既樹遮晒。至於塊玻璃是半密封的,如果遇著寒冷既天氣坐正窗口位真係食晒風~
1.雞翼幾好味
2.roast beef叫7成,但似係9成熟,肉好鞋
4.burger算不錯,漢堡扒幾好味,薯條亦夠大條。