本來book左太子小漁港為男朋友慶祝生日但男朋友提早去到,覺得侍應態度差劣😮‍💨😮‍💨,6pm左右明明冇咩客人,都被安排坐近廚房位置,想改坐梳化都唔準。離開間鋪附近閒逛時發現這間店🤩侍應好熱情推薦,於是walk in左去食,仲即刻有有梳化位坐。叫左$688二人粥底火鍋餐(另加一服務費)好豐富,有即撈即劏西澳龍蝦、仲識郁既鮑魚、蜆、蟹、 象拔蚌,仲另有肥牛、魚滑、雞、丸類。海鮮樣樣都好鮮甜好味侍應好用心介紹每樣海鮮滾幾耐食仲得閒同你吹下水男朋友食到lam lam脷😋😋最尾食到尾,整埋個海鮮南瓜粥,加少少油炸鬼,好重蟹味,男人食到添多碗食。一定會encore,男人好滿意的生日餐,超抵食👏🏻👍🏻👍🏻😍😍
本來book左太子小漁港為男朋友慶祝生日
離開間鋪附近閒逛時發現這間店🤩

叫左$688二人粥底火鍋餐(另加一服務費)
海鮮樣樣都好鮮甜好味

侍應好用心介紹每樣海鮮滾幾耐食