[呢排太忙少打左食評,我回歸喇]鍾意煮野食嘅我👩🏻‍🍳對於食真係好有要求特別係西餐🍽早排黎到 Backyard 😋試左佢地嘅聖誕Lunch set menu🥰.首先好欣賞佢地嘅服務❤️員工都非常友善同有禮貌每次對話都會展現笑容☺️食都食得開心啲😋.食物方面:可以睇番最後一張相圈起左我點左嘅食物🍽1)煙三文魚沙律味道:😋😋😋抵食:😋😋😋😋😋沙律菜新鮮,煙三文魚夠凍,味道正常,沒有太大驚喜,但勝在$30好抵食!2)烤BBQ雞肉薄餅味道:😋😋😋😋抵食:😋😋😋😋味道唔錯,Thin crust食落係脆口嘅,加上啲菠蘿同車厘茄可以令個Pizza整體食落會清新啲,唔會全部肉咁漏!值得一試!3)烤安格斯牛肉眼味道:😋😋😋😋抵食:😋😋😋😋😋🏆最驚喜係呢碟肉眼!我試野食點睇一間餐廳有冇heart,係靠第一啖就食配菜,平時好多餐廳都會忽略配菜,就咁烚熟佢又唔落調味,令好多人通常都會剩曬啲配菜,但呢度連配菜都好用心煮😋啲薯仔好好食啊!之後到個肉眼🤤我request Medium rare,佢都好準確煮到出黎!份量仲好足,目測至少8安士!個肉眼扒都唔會用鬆肉少乸到纖維爛曬,肉質本身就夠腍🥰.4)最後仲有跟餐咖啡同蛋
[呢排太忙少打左食評,我回歸喇]
鍾意煮野食嘅我👩🏻‍🍳

3)烤安格斯牛肉眼
味道:😋😋😋😋
抵食:😋😋😋😋😋

4)最後仲有跟餐咖啡同蛋糕 🍰
跟餐黎講真係好高質☺️唔錯!

餐廳環境都唔錯,影相打卡都推介啊💕
❤️係一間值得再食嘅餐廳❤️
地點易搵,喺愉景新城隔離咋!