2016-08-08 140 views
今晚去試新餐廳,望下呢個裝潢不錯,就入去試試。 入去坐低點餐,點完餐就繼續傾計,一路食一路傾計,完全無為意佢地d 人冇比圍裙,食到最後,見到間離枱一入黎坐低就比圍裙,實在太過份,於是問個職只,佢只係識過唔好意思,就推搪話入黎個服務員唔記得比。ok..但全程佢地唔係忙,又冇咩客,成晚都大部份時間企係度傾計,就算走黎收碟都冇人為意冇比圍裙我地。。。 就算投訴完,我都仲有兩三件未燒,都好應該立刻比我地,我地一個白色衫,一個深藍色衫,冇圍裙都好礙眼,但佢完全講完就算,就行開。。呢d 服務態度真係太差。。如果係老闆,呢d 人都要炒哂啦! 食物都係一般,不是很新鮮,但但就是普普通通的。份量也不是很多,服務又唔得,管理又唔掂,冇第二次!!! 食物質數有特待改善,食物唔係算新鮮。
2016-06-16