2018-12-26 545 views
聖誕節本來想同個frd shisha同飲野,入到去坐bar檯好逼,手袋要放係張凳下面拎野好唔方便。佢d cocktail一杯都要百幾蚊,係旺角黎講價錢都偏貴架啦。一開始有個bartender 推介我地飲咩cocktail ,我同個frd都要諗陣,無啦啦有個好rude既bartender 過黎問我地飲咩,我話想要杯可以飲耐少少唔係兩啖就飲晒果d,因為見隔離左右order 果杯 cocktail 望落去都真係好細杯下。點知果個好rude 既bartender 一句隊埋黎,話我地有Minimum charge 一個鐘要嗌一杯野飲(語氣好差),好似話你無錢唔好學人飲野咁,令人好有bad feeling。最後都點左兩杯野飲,俾百幾蚊飲你一杯野仲要受氣,坐得又唔舒服,,快快飲完就走啦。以後唔會再去,睇返openrice 間野都好似出名服務差。
以後唔會再去,睇返openrice 間野都好似出名服務差。