1. 等候時間長,秩序混亂。我同朋友六點九就已經到左,但係最後都要等半個鐘先入到位(只係等一張台)期間又有人打尖插隊,等候期間又熱又多人逼2.服務態度極差,特別是短髮服務員。一開始我同兩位朋友都唔太肚餓,所以諗住叫住兩個菜食先(水煮牛肉和小炒黃牛肉),唔夠再叫過。點知個服務員一聽到我地淨係叫兩個送,就行過黎態度好差咁樣問「蛤?你地三個人淨係叫兩個送咋?」我即刻反問「唔得㗎」佢話:「早知俾張細台你地都夠」但係細台根本淨係夠放三個人嘅碗碟,冇地方擺送,再加上我自己本身都拎住好多野。依家係咪叫得唔多嘢食就唔配有舒適嘅位坐???3.短髮服務員沒有防疫意識。一開始去到等位嘅時候,就已經見到短髮服務員唔戴口罩喺度行黎行去,又會上菜俾人,又會近距離咁樣同顧客講野。我問佢「點解你唔戴口罩嘅」 佢竟然話「唔係我唔想戴口罩!係我戴左之後你地聽唔到我講野」首先,佢講野好大聲,我地絕對唔會聽唔到。佢仲唔戴口罩咁樣喺我耳邊叫號(肉貼肉嘅距離)我成餐飯隻耳仔都嗡嗡聲咁響,耳仔好痛-.- 其次 呢個理由會唔會太荒唐?乜口罩有隔音功能?我咁樣講完佢之後佢有戴返口罩,但係五分鐘後又拉低晒個口罩。依家其實每日都仲有八千幾

我咁樣講完佢之後佢有戴返口罩,但係五分鐘後又拉低晒個口罩。依家其實每日都仲有八千幾宗確診個案,我真係想像唔到佢咁樣唔戴口罩萬一真係有事嘅話會帶黎幾多條社區傳播鏈!!簡直係防疫大漏洞!!!

4.衛生情況堪憂。張台又油淋淋,食食下飯更有隻蟲跌左落我朋友隻手度

總結而言,十分唔推薦大家黎呢間餐廳食飯,可以話俾錢俾時間黎受氣!