2023-04-21 468 views
兩個侍應嘅態度都好差🥶下午2點幾同朋友入去食lunch,d侍應態度都勁唔耐煩,叫左個豬頸肉撈蒙,我話加杯凍檸茶(以為可以跟餐),但原來唔得,而落單個個又冇同我再確認係正價$11問我仲加唔加,就幫我落咗單🫠都算…..跟著食緊野個陣佢比返張單我地,咁我地對咗發現張單唔岩就舉手比返個侍應,好聲好氣同佢講話張單錯左,佢望一望就勁唔耐煩又燥咁我地講話張單唔係我地枱嘅,解釋一輪話我地係1號枱,張單係2號嘅(但其實就係佢比錯我地😃)咁你地店都冇寫明枱號,我地確認完唔岩同返你講,又嫌我地煩🥶其實間店係咪咁唔憂做🌚🌚🌚?樓面得兩個侍應但兩個人嘅服務態度都勁差,老實講食物就唔難食嘅,但貼錢買難受咁我就覺得無謂lo😃勸下嚟緊有想去尼間分店食嘅你地,做好心理準備比人🌚西下先好去食😀
兩個侍應嘅態度都好差🥶

咁你地店都冇寫明枱號,我地確認完唔岩同返你講,又嫌我地煩🥶

2023-04-21
Type of Meal