2018-08-28 104 views
當日諗住位置方便入去試下,點知入到去坐低,先覺得環境有d污糟,張枱好似未抺過咁,周圍d櫃、枱都有污積,又一達達黑mun mun, 感覺已經唔好,好想食完快d走叫左個豬扒魚腐烏冬,落單佢都confirm左係烏冬,張單都係打烏冬,點知送黎既係米線,仲要一放低就行開左咁我就搵返個阿姐啦,佢就勁耐先理我之後話佢知我要烏冬,佢仲要睇過我張單先信,仲問我唔介意既就食米線啦!我話我唔要米線,要烏冬!跟手佢走左,以為佢拎過碗比我,點知...佢居然拎左碗無湯淨烏冬,仲要得1/3碗放低左,求其講句你撈落去食到幾多就食啦!就轉頭走左咁我又無乜時間趕返工唯有食啦!食完d烏冬當然唔夠飽,食左少少米線,果然不出所料,d米線一睇就覺得好林,浸左好耐咁,一食...根本就一pat pat咁😤😤😤🤢🤢🤢🤮🤮🤮仲有舊炸魚腐,又干又黑mun mun,唔講都唔知食緊咩,我相信可能係反炸再反炸先咁既樣🤢🤢食完真係一肚氣,仲要56蚊,咩服務態度,野又難食🤮🤮🤮

咁我就搵返個阿姐啦,佢就勁耐先理我

我話我唔要米線,要烏冬!

跟手佢走左,以為佢拎過碗比我,點知...

佢居然拎左碗無湯淨烏冬,仲要得1/3碗
放低左,求其講句你撈落去食到幾多就食啦!
就轉頭走左

食完真係一肚氣,仲要56蚊,咩服務態度,野又難食🤮🤮🤮