第一次寫就係投訴,真係唔想咁12/12 經外賣APP外賣2套餐,點選叉燒飯+油菜套餐 $87 另加熱奶茶,而另一個餐麻辣口水雞加油菜套餐,食物到後發現沒有跟油菜,即打電話去舖頭通知對方套餐沒有跟菜,職員胡小姐回覆當時很忙,要稍後處理,而外賣APP亦回覆商戶不會退款,及後2:10再致電王牌有另一王女士回覆現時很忙未知怎處理只叫我撳外賣APP退款,但已經同對方講明外賣APP話商戶不會退款,言語間對方態度超差,及cut線。 如果冇菜嘅我可以單點,唔需要叫套餐,而家係你漏咗,點解講到係個客嘅唔啱呢?要我哋自己落去攞,我落得去攞我就唔使叫外賣啦。講返食物以前嘅叉燒好食好多而今日嘅叉燒有種怪怪味道,白飯係暖嘅唔可以講係熱,麻辣口水雞係普通嘅切雞,加番啲麻辣醬,飯當然亦都係暖。 唔預外賣會好好食,但唔好要人受氣囉,相信唔會再食里間咁高質嘅餐廳。14:30 外賣APP回覆回退回$60
第一次寫就係投訴,真係唔想咁
14:30 外賣APP回覆回退回$60
2024-12-12