之前食過幾次,都只係覺得服務態度冷淡,但無影響我想食all day breakfast ge心。今日帶2個朋友一齊黎食,連杯咖啡都未飲晒,嬲到起身走左。同場只有另一位男士(相信是熟客,見到佢哋有打招呼)呢間餐廳室內空間好細,去過既都會清楚,佢一個人食早餐當然唔會講嘢,但朋友之間食早餐傾偈有講有笑係好正常吧,但該名熟客似乎係接受唔到歡笑聲,話我哋太大聲,我們繼而被佢罵,我們第一下反應都係表示歉意同佢講唔好意思,但佢繼續罵,而餐廳職員亦當視而不見。(相信正常顧客係唔會咁鬧人,正常ge餐廳亦唔會係咁處理)我地唔係攪事ge人,為咗唔同佢起衝突,所以起身離開。野食唔係特別好食,咖啡唔係特別好飲,但總括咁多次,服務確實係特別差!!以後都唔會再幫襯!!亦都唔會建議朋友食!!第一次寫評價,比差評你地絕對係實至名歸。
今日帶2個朋友一齊黎食,連杯咖啡都未飲晒,嬲到起身走左。
同場只有另一位男士(相信是熟客,見到佢哋有打招呼)

呢間餐廳室內空間好細,去過既都會清楚,
佢一個人食早餐當然唔會講嘢,

我地唔係攪事ge人,為咗唔同佢起衝突,所以起身離開。

野食唔係特別好食,咖啡唔係特別好飲,
但總括咁多次,
服務確實係特別差!!
以後都唔會再幫襯!!
亦都唔會建議朋友食!!
第一次寫評價,比差評你地絕對係實至名歸。