2023-01-29 2246 views
呢間點心水平正常啦⋯但係唔係呢間鋪既重點!呢間酒樓啲員工,態度係極差啲部長經理全部都好似發晒脾氣,語氣惡劣!話說我坐低第一張單已經落左一份魚餃,所有野到齊份魚餃都未嚟,我未去催第一次。過左15分鐘後都未嚟,我再催第二次。之後我再加單叫其他野食,第二張單既野食都嚟晒,份餃依然未到。講緊係差唔多過咗第一張單落單時間既45分鐘。之後我再催多次,啲經理部長係咁話整緊整緊。過多10分鐘後,我因為趕時間要走,所以叫買單。跟住就經典喇!個部長行嚟,我叫佢買單,順便話份魚餃未嚟,幫我取消啦。點知個部長唔知發咩神經,冇啦啦聲大夾惡話:「我未話左幫無睇下囉!我都催左廚房,點知佢地咁耐都未得!」大哥,呢啲係唔係做樓面應有既態度啊?咁樣既態度同客講嘢?總之呢間野,大家想嚟受氣就嚟幫襯
部長經理全部都好似發晒脾氣,語氣惡劣!

總之呢間野,大家想嚟受氣就嚟幫襯