2018-11-10
之前覺得pizza hut呢啲大型連鎖店 服務應該唔錯啦 但可惜葵芳呢間都幾令人失望🙍🏻♂️佢安排咗我地四個係張偏細既四人枱 但我地都體諒嘅我地嗌咗個芝芝辣肉腸花邊批精選二人套餐 包咗兩碗湯 我地揀咗蘑菇忌廉雞湯 另外有一份巴馬火腿凱薩沙律 蜆肉焗薯蓉 黑椒海蜆炒意粉 啖啖肉派對pizza 再額外加咗白酒青口鍋 雞翼小食同夏威夷鬆厚批🤔蘑菇忌廉雞湯 同以前冇乜分別 都係偏鹹 但都creamy嘅巴馬火腿凱薩沙律 啲菜正正常常啦 但蒜蓉包明顯係放左好耐 好韌 都幾難食🥗蜆肉焗薯蓉 都幾好嘅 記住撈埋中間嘅蜆肉同薯蓉 如果唔係薯蓉會冇乜味😅黑椒海蜆炒意粉 幾惹味嘅 而且都有幾多海蜆 意粉唔會炒得太林👍🏻啖啖肉派對pizza 係今餐嘅重頭戲 芝士都多嘅 可以做到拉絲🙊 唯個邊嘅雙色芝士偏少白酒青口鍋 有啲辣辣地 而且青口都算幾多 伴碟嘅蒜蓉包都有以上講嘅問題 但浸落個汁度食嘅話都okay嘅😗雞翼小食 只係加$28 但係份量唔算少 雞翼幾好食嘅😛夏威夷鬆厚批 反而全餐最有驚喜係呢個 焗完出黎 個邊仲有啲脆 上面嘅菠蘿又同個pizza好夾 係幾好食嘅🍍可惜係員工服務有啲差 由於張枱偏細 有員工送
蘑菇忌廉雞湯 同以前冇乜分別 都係偏鹹 但都creamy嘅
雞翼小食 只係加$28 但係份量唔算少 雞翼幾好食嘅😛
可惜係員工服務有啲差 由於張枱偏細 有員工送食物嚟嘅時候只顧完成任務 而完全冇理會客人枱上有冇空間放該碟食物 最終該碟食物只有半碟在枱上 另外半碟係凌空擺😠 呢位員工仲要唔只一次係咁 真係令人髮指 加上該員工身上已冇traineer 既牌 更加無法原諒呢啲低級錯誤 如果食物倒瀉淥親客人 咁係咪佢負責 講真即使佢最終會負責 亦唔代表可以咁樣take risk