5 day(s) ago 0 views
一行十人去食收12個茶位已經唔係第一次, 落單嘅阿姐好似趕收工咁樣, 係咁催你快d落單, 落單中途就走埋添, 話要攞落單紙, 落到一半原來你一開始只是攞張紙嚟落就算, 服咗你, 浪費時間, 落單嘅時候又發出“咦”"吱"嘅聲, 咁冇耐性就唔好落單啦, 想快啲落好張單, 你係一早攞定張紙啦, 又要冇做準備, 又要人哋落得快, 去緊麥當勞咩, 收錢嘅時候明明嘅錯茶位, 居然反問我12個人咪收12個位"囉". 同你講得梗係唔係12個人啦, 例牌收錯茶位, 永遠收多唔收少, 態度又惡劣, 冇買海鮮上去, 諗住試下佢哋本身啲海鮮, 原來真係唔掂, 例如個四隻蟹鉗仔超細, 收二百幾, 差唔多收300嘅蝦得六隻冰鮮中蝦, 見到都嚇親, 冇乜味又細, 佢仲問我哋需唔需要嗌多份,只係想走,真係唔會有下次。
2024-10-06