2020-12-25 1337 views
平日未夠五點嚟到呢度想飲杯嘢食少少嘢食,入到去企喺大約門口附近嘅位置見到有幾檯空位但係啲杯碟都未執,咁我哋兩個人都唔知坐邊因為都要等佢執咗啲杯碟先可以坐,咁我哋就企喺度等服務員去話畀我聽應該坐邊度。見到啲服務員好似好忙冇人得閒執嘢,其中一個女侍應(冇戴眼鏡身材比較豐滿)曾經經過我哋前面三次,但係一眼都冇望我哋就更加冇問我哋有咩需要或者有咩可以幫到手,完全唔想做生意嘅感覺,黑口黑面。既然係咁我哋就即刻離開。之後去咗隔離美麗華商場下面嘅另一間HABITU,嗰邊嘅男侍應服務超好,非常有禮貌,食得非常開心,大家有得揀嘅唔好嚟呢一間。
2020-12-23
Type of Meal