2021-05-31
今晚又係突然想食韓燒🍢喳喳林約咗靚女同事去試吓依間近佢屋企嘅荃灣廣場柳氏家🐔7:00準時到達,價錢有分不同時段90分鐘任飲任食🥤🥤🍤🍤汽水🥤果汁任飲仲有指示叫客人每次要用新杯🥤非常衛生乾淨前菜🥙生菜🥬醬料🥘非常充足,食韓燒最緊要生菜🥬平時出面食韓燒每兜生菜🥬逐兜計,今次可以盡情食🤪烤肉味惡魔辣炒雞😈主菜出場🥘望落去顏色已經非常吸引🥗裏面有雞肉🐔三款年糕🍠仲可以揀用飯🍚或者麵🍜去炒其實有得食又有得玩🍴不過我都係鍾意俾人服侍多D🤪依度有專人幫你炒雞🐔服務真係一流👍🏻幾分鐘就炒好可以食🐔雞肉嫩滑就唔使講,我反而最欣賞依舊紫薯年糕🍠好好食咬開裏面仲會爆漿🥳韓國面炒得非常彈牙,辣度適中🌶🌶各類肉食任君選擇🥩🥓每一種肉類及腸仔都非常新鮮👍🏻最後到雪糕甜品🍮再飲杯咖啡提一提神☕️牛奶雪糕🍦+ m&m🍬雪糕非常滑,無講大話,去咁多次食放題,依間嘅軟雪糕係最好食😋實在忍唔住食咗兩杯🍧🍧最後一提,埋單後,我同事漏低咗搓手液,女店員沖出嚟俾返我哋,服務真係任食店之中,我預過最好的👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
喳喳林約咗靚女同事去試吓依間近佢屋企嘅荃灣廣場柳氏家🐔
烤肉味惡魔辣炒雞😈
主菜出場🥘望落去顏色已經非常吸引🥗
裏面有雞肉🐔三款年糕🍠仲可以揀用飯🍚或者麵🍜去炒
咬開裏面仲會爆漿🥳
韓國面炒得非常彈牙,辣度適中🌶🌶
各類肉食任君選擇🥩🥓
每一種肉類及腸仔都非常新鮮👍🏻