💁🏻‍♀️今日閨蜜同我講想食日本野,我問佢想食邊間👀,佢話間野叫日本野😂呢個名真係簡單而直接,我鐘意💕呢到裝修充滿日本風格🇯🇵,地方大座位闊落。►蒲燒鰻魚定食(餐湯+溏心蛋/溫泉蛋🥚)$186我地揀左溏心蛋,黎到已經切開左2份,咁就唔洗爭啦☺️,鰻魚肉好厚身,份量都好足夠,一人一半都唔會覺得唔夠喉,另外鰻魚汁會另上,鐘意落幾多就落幾多☺️👍🏻。►芝士年糕(跟餐)🧀 2件 $28外脆內軟,口感軟糯。►芝士煎餃子 🥟 $78一共有六隻餃子,忌廉味較出。►牛油果軟殼蟹卷 🦀️ $138坐低一路都見好多人叫,一共有六件,每件都幾大件,上面有好多木魚絲幾特別,牛油果同軟殼蟹🦀好夾。► 火灸三文魚壽司 🍣 2件 $40厚薄適中,拎起見到隻碟有魚油,未擺入口就知條魚一定好肥美,入口的確啲油即化開🤤〠總結 ▁ ▂ ▃ ☻ 4.6/5 值得一提既係員工服務真係好,非常貼心,我地share一個鰻魚飯,問侍應拎隻匙羹,佢留意到我哋share所以攞多兩個碗俾我哋☺️☺️,加水之類都好主動,非常滿意。💟 Follow我介紹更多美食俾你 @62.loya

►蒲燒鰻魚定食(餐湯+溏心蛋/溫泉蛋🥚)$186

►芝士年糕(跟餐)🧀 2件 $28
外脆內軟,口感軟糯。

►芝士煎餃子 🥟 $78
一共有六隻餃子,忌廉味較出。

►牛油果軟殼蟹卷 🦀️ $138

► 火灸三文魚壽司 🍣 2件 $40