2022-10-24
食串燒嘅鋪頭愈開愈多但呢間真係我近期至愛!位於尖沙咀嘅燒烤堂晚晚都座無虛席的確係有原因!價錢抵食之外食物質素十分高最值得一讚嘅佢地嘅服務態度係超級超級好啊🔸 Sapporo Premium Draft Beer 買一送一 ($48/2杯)食串燒最啱就飲啤酒!有Draft 已經加哂分,佢仲要買一送一,超級抵!🔸蒜蓉燒廣島蠔 ($44/2隻)燒蠔寫明用廣島蠔!燒完又唔會縮哂,隻隻肥味飽滿架🔸鹽燒原塊雞皮($22)唔好以為食係雞皮係油淰淰,燒完嘅雞皮係非常乾身,好似薯片咁脆卜卜架🔸提燈($38)估唔到呢度有提燈!通常要日式串燒雞肉店先有!提燈其實是老母雞的輸卵管與未生成蛋殼的蛋黃部分,輸卵管燒至表皮焦脆、蛋黃仍然保持半熟流心,技術一流!🔸孜然豚肉芫茜卷($22)必食推薦!依家先知燒芫茜咁好食!口感清爽,加上豚肉嘅油脂,相得益彰!🔸鹽燒手釣墨魚鬚($22)爽口!海鮮用鹽燒已經可以帶出鮮味,保留到最原始嘅風味!
但呢間真係我近期至愛!
位於尖沙咀嘅燒烤堂晚晚都座無虛席的確係有原因!
價錢抵食之外
食物質素十分高
最值得一讚嘅佢地嘅服務態度
係超級超級好啊
🔸蒜蓉燒廣島蠔 ($44/2隻)
燒蠔寫明用廣島蠔!燒完又唔會縮哂,隻隻肥味飽滿架
🔸鹽燒原塊雞皮($22)
🔸提燈($38)
🔸孜然豚肉芫茜卷($22)
🔸鹽燒手釣墨魚鬚($22)
爽口!海鮮用鹽燒已經可以帶出鮮味,保留到最原始嘅風味!