2021-12-17
收工緊係要去覓食chill 下架啦!今次一於去試高級泰國菜! 睇下佢咩料先。一坐低就有泰國蝦片, 份量好多仲要係免費架~蝦片好脆,食唔停到口呀!!!炸蝦餅 $58/3件 蝦餅好厚身~入面落左好多蝦肉! 熱辣辣! 外脆內嫩,又唔油膩!蝦肉彈牙,配埋甜酸醬黎食,好好食!泰式燒豬頸肉配木瓜沙律 $128木瓜沙律酸甜味道好開胃。 豬頸肉燒得好香口,好惹味。一定要配埋木瓜沙律一齊食~好fresh! 一d都唔”漏”。泰式炒金邊粉 $128一黎到賣相好靚,仲有5隻大蝦係入面,d蝦好鮮甜爽口,金邊粉又炒得乾身,必叫之選!黃咖喱魚柳 $118 + 印度薄餅 $35食得黃咖喱魚柳,點可以唔叫埋個薄餅! 呢個係完美組合!無得輸呀黃咖哩好濃味,唔太辣,有dd甜既味道。岩晒我呢d 重口味既我! 薄餅有2大塊~煎到金黃食~好香口,~又唔會好油淋淋!好好食呀!鮮椰子沙冰 $55 椰汁的味道好香濃,沙冰又整到勁幼滑。唔算太甜! 夠晒凍~ 岩晒食完濃味既野食,再飲番啖~好冰涼好fresh 既感覺又黎啦! 芒果糯米飯伴椰奶 $88椰奶打成cream狀,好滑好creamy, 糯米飯唔硬唔軟~岩岩好~有咬口~芒果好鮮甜多汁~
一坐低就有泰國蝦片, 份量好多仲要係免費架~
蝦片好脆,食唔停到口呀!!!
炸蝦餅 $58/3件 [必食! 極力推介!]
蝦肉彈牙,配埋甜酸醬黎食,好好食!
泰式燒豬頸肉配木瓜沙律 $128
泰式炒金邊粉 $128
黃咖喱魚柳 $118 + 印度薄餅 $35
鮮椰子沙冰 $55 [必試]
芒果糯米飯伴椰奶 $88
芒果好鮮甜多汁~呢個組合混合埋一齊食! 幸福既感覺又黎啦~
地方好大~坐得好舒服! 堅係好chill呀! 窗邊位仲可以望到海架~chill 到咁~