已經係第二次嚟到呢一間貓貓Cafe,因為實在太掛住啲貓貓啦,呢度有10幾隻貓貓全部都好可愛好乖!望到啲貓貓都心都溶化(  ´͈ ᵕ `͈ )♡呢間西式餐廳都提供好多唔同嘅沙律小食、飲品或者意粉,我自己就揀咗一個賣相好吸引又健康嘅巴馬火腿三文魚凱撒沙律🥗,巴馬火腿三文魚凱撒沙律,真係一個經典與創新完美結合既美食之選😍!首先,個沙律用上咗新鮮嘅羅馬生菜作底,口感爽脆,加上特製嘅凱撒醬汁,酸酸地帶少少香濃嘅蛋味,香滑得黎不膩口,真係每一啖都令人回味👌。最吸引眼球嘅,莫過於頂級巴馬火腿同煙燻三文魚嘅組合。巴馬火腿切得薄薄片,入口即溶,那豐富而獨有的鹹香,恰到好處地提升咗整碗沙律嘅風味。至於煙燻三文魚,肉質鮮嫩,帶有煙燻嘅獨特香氣同淡淡海味,搭配沙律醬汁同羅馬生菜,更顯層次分明。沙律上面仲灑咗些許碎面包丁同碎帕馬臣芝士,增加咗香脆同奶香,啖啖都有驚喜。正正正!😋整體來講,這款巴馬火腿三文魚凱撒沙律既健康又美味,對於愛好經典意式風味而又尋求新體驗嘅食客,絕對係一個不容錯過嘅選擇!另外仲有個細細地嘅是日沙律,今日真係食得好多菜,成個人都健康晒(  •̀ᴗ•́ ) ̖́-!不過最重要都係呢到嘅,店員都好細心照顧啲

不過最重要都係呢到嘅,店員都好細心照顧啲貓貓,非常值得一讚,所以都係一間我好鍾意嘅貓貓Cafe,好快又會再嚟過啦!