2021-04-05 225 views
🐷手撕豬肉玉米片 $98好耐都無食過咁高質嘅nacho😍一層一層玉米片夾著芝士,本身已經香濃;配埋玉米片上嘅酸忌廉/牛油果醬/蕃茄他他醬,就更加惹味!唔止呀,玉米片仲可以連同少少辣嘅鬆軟手撕豬肉一齊食,好食都停唔到口🤗🐙BB菠菜香橙八爪魚沙律 $138賣相色彩繽紛,食落一樣出色🌈八爪魚片新鮮彈牙唔會硬梆梆,三文魚籽夠新鮮粒粒晶瑩剔透,新鮮沙律菜十分爽脆,香橙鮮甜多汁,配埋我最愛嘅芝麻醬,非常開胃👍🏻👍🏻🦞蟹肉帶子龍蝦汁意大利闊條麵 $178厚身嘅帶子雖然鮮甜,但只得一粒唔夠喉。比較多嘅係鮮茄同菇菌,不過重點係掛滿龍蝦汁嘅彈牙闊條麵,非常香濃😋🤍招牌特濃豆腐芝士餅 $78賣相精緻如藝術品一樣❣️口感不至細滑,反而有重豆腐杰杰地嘅質感,但豆腐味香濃,芝士味就唔多覺,整體幾清新,食完都唔會覺得好膩/好甜😉🌹Lychee rose $68呢杯mock tail 完全無好假嘅玫瑰味,荔枝嘅清甜同玫瑰好夾,女仔應該喜歡。🍹Tropical island $68呢杯mock tail 都好清新,有香甜芒果、檸檬味,加上雪碧,飲落好爽!
🐷手撕豬肉玉米片 $98

🐙BB菠菜香橙八爪魚沙律 $138