2023-10-06
朋友約食Lunch,揀左食米線陣。一去到黎遠已經見到迷人嘅Melody 裝飾,好Pink好靚。既然有期間限定,點都要試吓啦。期間限定粉紅櫻花蝦の味系列餐牌:♥櫻花蝦招牌番茄湯米線×脆炸雞扒(可選櫻花蝦麻辣番茄湯)♥櫻花蝦招牌番茄湯米線×脆炸魚柳(可選櫻花蝦麻辣番茄湯)♥櫻花蝦冷麵撈撈×口水雞♥櫻花蝦照燒汁脆炸豆腐磗♥今容易被誤解的粉紅甜心(紅石榴西柚)♥唔該您吖要杯柑桔特飲(柑桔綠茶)今日試咗❤️櫻花蝦冷麵撈撈×口水雞 ($72)所有Melody餐點,都係用Melody碗碟上枱,全套粉紅色,真係好鬼靚。今日試既樱花蝦冷麵,味道不錯,份量亦足夠,喜歡蒜味嘅朋友一定要試吓,因為好重蒜味,而口水雞又唔會太辣,辣度我想信係適合任何人士的,因為我完全feel唔到辣。而家凡惠顧MY MELODY 櫻花蝦系列餐牌滿$80,就會送米線陣xMYMELODY精美 A4 文件夾一個!數量有限,送完即止呀。另外米線陣金鐘分店❤️旺角分店❤️而家就化身為My Melody米線樂園,可以畀大家瘋狂打卡📸✪總括Melody 迷一定要去金鐘或旺角分店朝聖。大力推👍🏾推介指數:7/10
既然有期間限定,點都要試吓啦。
期間限定
粉紅櫻花蝦の味系列餐牌:
♥櫻花蝦招牌番茄湯米線×脆炸雞扒(可選櫻花蝦麻辣番茄湯)
♥櫻花蝦招牌番茄湯米線×脆炸魚柳(可選櫻花蝦麻辣番茄湯)
♥櫻花蝦冷麵撈撈×口水雞
♥櫻花蝦照燒汁脆炸豆腐磗
♥今容易被誤解的粉紅甜心(紅石榴西柚)
♥唔該您吖要杯柑桔特飲(柑桔綠茶)
今日試咗
❤️櫻花蝦冷麵撈撈×口水雞 ($72)
另外米線陣金鐘分店❤️旺角分店❤️
✪總括
Melody 迷一定要去金鐘或旺角分店朝聖。
大力推👍🏾
推介指數:7/10