2019-12-17 318 views
今日同朋友補祝生日,就特意黎呢間大角咀既主題餐廳果然名不虛傳,設計的確好有特色!!-餐廳氣氛好好,座位寬闊-一坐低見menu好多選擇,先點一個香煎蟹餅配芒果莎莎醬我地兩個叫左一個economy class set-餐湯好有顆粒感,飲得出真材實料-沙律水果新鮮,大大盆兩個人share好足夠頭盆係燒西班牙豬腩肉!好食既野要講三次燒得真係好香,好香,好香😍豬腩肉好夠豬味又香口😍亦都唔會太乾身口感一流,香氣食完喺口中徘徊🤭🤭-枱邊都有花心思decorate,見到呢D字句真係好似身在飛機中🙈🙈令人一再回味既豬腩肉!-主菜方面3選2卡邦尼意粉既汁濃稠度岩岩好,意粉既軟硬度都正合我心意🥰足料!西班牙黑毛豬安扒配薯角好厚身既豬鞍,本來都擔心會overcook會老,但一切開😍肉質嫩滑,成件豬鞍都好juicy! 兩個人share食一塊扒爭d overload😂😂😂-切開見到咁粉嫩真係好感動🤭好食既豬鞍真係唔易煎-dinner set配埋兩份甜品我同朋友都選擇cheesecake-見到呢個頭等艙就忍唔住問下職員原來呢個first class要預訂book台既時候比埋名佢佢仲會幫你整張boarding pas

今日同朋友補祝生日,就特意黎呢間大角咀既主題餐廳
果然名不虛傳,設計的確好有特色!!
餐廳氣氛好好,座位寬闊
一坐低見menu好多選擇,先點一個香煎蟹餅配芒果莎莎醬

我地兩個叫左一個economy class set

餐湯好有顆粒感,飲得出真材實料

沙律水果新鮮,大大盆兩個人share好足夠
頭盆係燒西班牙豬腩肉!
好食既野要講三次
口感一流,香氣食完喺口中徘徊🤭🤭

令人一再回味既豬腩肉!

主菜方面3選2

西班牙黑毛豬安扒配薯角
好厚身既豬鞍,本來都擔心會overcook會老,
但一切開😍肉質嫩滑,

切開見到咁粉嫩真係好感動🤭好食既豬鞍真係唔易煎

dinner set配埋兩份甜品
我同朋友都選擇cheesecake

見到呢個頭等艙就忍唔住問下職員
原來呢個first class要預訂
book台既時候比埋名佢佢仲會幫你整張boarding pass🤭🤭
下次朋友生日既話比個驚喜佢都唔錯

staff好nice仲留左卡片比我 連卡片都經過精心設計🤭