2016-07-10 1275 views
搭叮叮成日都望到呢間藍色cafe都好想試,經過呢頭,終於有機會一試!蛋糕櫃都放左幾多款蛋糕,而且都幾多出面少見到既蛋糕,例如:red velvet, carrot cake, lemon meringue pie,隊長揀左件lemon meringue pie,配埋杯cappuccino,個檸檬撻就普通啦,個底果層檸檬啫哩, 檸檬味唔算太酸, 怕酸者都入到口, 不過就結實左d,同個一篤就碎既餅底岩岩相反,蛋糕味道唔算出色,但真係好有homemade既感覺,蛋糕外表未必好精緻,但就呢種粗糙感令你好似坐係屋企,想待多一陣既感覺;咖啡就不過不失,用左illy咖啡, 唔會衰得去邊, 不過真係好大杯,仲要斟到滿滿的,好抵飲!