(Non-member)
2009-09-05 202 views
服務態度一流. 真的意想不到.今日第一次到這間餅店, 店內裝修很平凡.眼前突然一亮. 嘩! 個喜羊羊蛋糕好似呀! 走進店內見到另一個Thomas火車蛋糕. 靚到"dum dum"兩聲. 我需要兩個cake, 本來只打算在店訂一個, 因為未食過佢啲出品. 亦因如此, 所以在店內問長問短. 又問D公仔邊道買, 又問個cake邊part邊part揾"mud"嘢做. 師傅一一回答. party30人,師傅話3磅己促夠. 亦因我的party是在室外進行, 所从師傅又同我研究個cake保温問題. 真係有heart. 最後決定兩個cake都同佢訂. 雖然佢沒有平比我, 但佢的確比到好大信心我訂嘅兩個cake都會好靚. 下次會upload幅相同話比大家聽個cake好唔好食.
服務態度一流. 真的意想不到.
今日第一次到這間餅店, 店內裝修很平凡.
2009-09-05
Celebration